WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

İsrail Başbakanlık Ofisi: İsrail, terör örgütünün gerçek dışı taleplerine cevap vermeyecek

İsrail Başbakanlık Ofisi, İsrail'in terör örgütünün gerçek dışı taleplerine cevap vermeyeceğini ve savaş hedeflerini sürdürerek başaracağını açıkladı.

İsrail Başbakanlık Ofisi: İsrail, terör örgütünün gerçek dışı taleplerine cevap vermeyecek
Paylaş:
İsrail Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamada, terör örgütünün tüm ABD uzlaşma tekliflerini reddederken, Güvenlik Konseyi'nin kararını kutladığı aktarıldı.

Açıklamada, "İsrail, terör örgütünün gerçek dışı taleplerine cevap vermeyecek. İsrail, adil savaş hedeflerini sürdürecek ve başaracaktır: Terör örgütünün askeri ve yönetimsel kapasitelerini yok etmek, tüm rehinelerin serbest bırakılması ve Gazze'nin gelecekte İsrail halkına tehdit oluşturmayacağını sağlamak." ifadelerine yer verildi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.