Catherine Russell, Yemen'deki çatışmanın dokuzuncu yılında, yaklaşık 10 milyon çocuğun acil insani yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.
Russell açıklamasında, "2.7 milyondan fazla çocuk ciddi şekilde yetersiz beslenme sorunu yaşıyor ve beş yaşın altındaki çocukların yüzde 49'u gelişme geriliği veya kronik yetersiz beslenme ile karşı karşıya. Yemen'in çocukları desteğimize ihtiyaç duyuyor." ifadesini kullandı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
DÜNYA Haberleri
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Akışın sonuna geldiniz.
