WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Agesa'da görev dağılımı

Agesa Hayat ve Emeklilik A.Ş'de yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı.

Agesa'da görev dağılımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

''Şirketimizin 19 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2023 yılı olağan genel kurul toplantısında, 2026 yılı faaliyet neticelerinin görüşüleceği 2027 yılında yapılacak genel kurul toplantısına kadar 3 yıl vazife görmek üzere, Haluk Dinçer, Ben Karel E. Coumans, Hüseyin Gürer, Fatma Dilek Yardım, Antonio Cano, Emmanuel Gerard C. Van Grimbergen, Erkan Şahinler, Hatice Burcu Civelek Yüce, Sitare Sezgin ve Mustafa Fırat Kuruca seçilmiştir.
Yönetim kurulu kararıyla görev dağılımı şöyle oldu:

Haluk Dinçer - Başkan
Ben Karel E. Coumans - Başkan Vekili
Hüseyin Gürer - Bağımsız Üye
Fatma Dilek Yardım - Bağımsız Üye
Antonio Cano - Üye
Emmanuel Gerard C. Van Grimbergen - Üye
Erkan Şahinler - Üye
Hatice Burcu Civelek Yüce - Üye
Sitare Sezgin - Üye
Mustafa Fırat Kuruca - Üye''

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.