Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Doğal gaz dediniz geldi, doğal gaza ihtiyacı olan kardeşlerimizin kombi talebi vardı, sözünü verdik, maşallah tır benden önce gelmiş, helal olsun size, hak ediyorsunuz” dedi.

“Kombi talebi vardı, sözünü verdik, maşallah tır benden önce gelmiş”

İhtiyaç sahibi ailelere daha önce verdiği kombi sözünü yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Ne dediysek yaptık. Göğdere dediniz yaptık, doğal gaz dediniz geldi, doğal gaza ihtiyacı olan kardeşlerimizin kombi talebi vardı, sözünü verdik, maşallah tır benden önce gelmiş, helal olsun size, hak ediyorsunuz. Yapamayacağımız, hayata geçiremeyeceğimiz bir sözü paylaşmayız. Kombiler varsa, o zaman Felahiye’ye doğal gaz da gelmiş” diye konuştu.

 “Kayseri’de olamamak bana biraz ağır geliyor”

Telefon görüşmesi ile Felahiyelilere hitap eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de ilk defa seçimlerde Kayseri’den uzak kaldığını belirterek, “Ağır bir yükümüz var. Sayın Cumhurbaşkanımız bize böyle bir görev tevdi etti. Ben de o mukaddes görevin altından kalkabilmek için uğraşıyorum. İşimiz deprem bölgesi, oradaki kardeşlerimizin yarasının sarılması. Elhamdülillah büyük bir milletiz, büyük bir devletiz." diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı