İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın yaşandığı iş yerinin mühürlendiği ve şüpheli A.Ü.Ş.'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Ayrıca, şahsın daha önce 11 adet suç kaydının olduğu ifade edilirken, iş yerinin mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün tahliye sürecini başlattığı bildirildi. Soruşturmanın ise devam ettiği vurgulandı.

İstanbul Valiliği'nin açıklamasında  "Emniyet birimlerimizin çalışması sonucunda; kadını darp ve küfür fiilini işleyen A.Ü.Ş. gözaltına alınmıştır. 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik  etme' suçundan hakkında işlem yapılan şahsın sorgusunda “işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet görevi yaptırmamak için direnme” suçlarında 11 adet suç kaydını olduğu anlaşılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada olayın yaşandığı işyerinin Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verildiği ve dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün tahliye sürecini başlattığı aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı