Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nde esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç, ayrıca alış veriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.

Tek tek mağazaları gezen ve esnaflara hayırlı, bereketli işler temenni eden Büyükkılıç, alışveriş merkezindeki gençlerle de yakından ilgilenerek, onlara sinema bileti ve 10 GB internet kartı hediye etti.

Başkan Büyükkılıç, vatandaşların sevgisi ve samimiyetiyle karşılaştıklarını belirterek, “Biz de onları çok seviyoruz. Bu anlayış ile talep ve önerilerini de dinlemeye özen gösteriyoruz. Sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca Kocasinan Aile Destek Merkezi (ADEM) sergisinde kadınlarla bir araya gelen ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile telefon görüşmesi yapan Başkan Büyükkılıç, desteklerinden dolayı Vali Çiçek’e teşekkür ederek, kadınların istihdamına ve üretimine destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Kadınlar da Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Hibya Haber Ajansı