Schneider Electric, kompakt tasarıma ve düşük karbon ayak izine sahip yeni nesil BlokSeT Lean Alçak Gerilim Panosu ile veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinde yüksek verimlilik ve güvenilirlik sağlıyor ve şirketlerin sürdürülebilir dönüşümüne hizmet ediyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, dijital ekonominin temel taşlarından olan veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinin sürdürülebilir geleceği için BlokSeT Lean alçak gerilim panosunu geliştirdi.

Yapılan araştırmalara göre, yarı iletken endüstrisi küresel karbon emisyonlarının yaklaşık yüzde 2'sini oluşturuyor. Veri merkezleri de artan dijital hizmet talebini karşılamak için gereken enerjiyi sağlamak amacıyla sunucular, soğutma sistemleri ve diğer ekipmanlara güç sağlamak için büyük miktarda elektrik tüketiyor. Bu durum, sektörlerin karbon ayak izine negatif şekilde yansıyor.

Schneider Electric’in BlokSeT Lean çözümü, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Bu ürün grubu enerji dağıtım sistemlerini sadeleştirerek kurulumu, devreye almayı ve bakımı kolaylaştırıyor. Gerçek zamanlı termal izleme çözümü, gelişmiş kablosuz bağlantı ve öngörücü bakım özellikleri sayesinde yüksek enerji tasarrufuna imkan tanıyor ve enerji dağıtım sistemlerinin güvenilir ve verimli çalışmasını sağlıyor.

Veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinde sürdürülebilir çözümlerin benimsenmesi, enerji tüketimini ve işletme maliyetlerini azaltırken, şirketlerin regülasyonlarla uyumluluklarını sağlıyor ve tüketicilerin çevresel sorumluluk taleplerini karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu doğrultuda geliştirilen BlokSeT Lean, enerji dağıtım sistemlerinin enerji verimliliği düzenlemelerindeki değişikliklere, enerji maliyetlerine ve diğer faktörlere uyum sağlamasına olanak tanıyarak operasyonların geleceğe hazırlanmasına destek sunuyor.

EcoStruxure™ IoT özellikli çözümlerle, alçak gerilim panosu verileri kablosuz bağlantı yoluyla gerçek zamanlı olarak toplanıp analiz edilebiliyor ve operatörlere önleyici ve öngürücü bakım analizi sağlanabiliyor.

Bu özellikleriyle BlokSeT Lean, alçak gerilim güç dağıtımının düşük karbonlu geleceği için umut verici bir çözüm olarak öne çıkıyor. Bu inovatif alçak gerilim panosu, veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinin daha sürdürülebilir ve çevresel açıdan sorumlu bir geleceğe geçişine yardımcı oluyor. Düşük karbonlu güç dağıtım çözümlerini benimseyen işletmeler ise karbon ayak izlerini azaltırken, operasyonel verimliliği artırıyor ve çevresel açıdan sorumlu şirketler olarak itibarlarına güç katıyor.

Schneider Electric Hakkında

Schneider’in amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric'te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz sürdürülebilirlik ve verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta - bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

Global şirketler arasında en yerel olanıyız. Anlamlı hedeflerimizi, kapsayıcı ve güçlendirilmiş değerlerimizi paylaşanlarla iş birliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz. 

www.se.com

Hibya Haber Ajansı