İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de öğrencilere ücretsiz hizmet veren çamaşırhanenin geçen yıl yapılan açılışında gençlerin ilettiği talebi yerine getirdi. Genç İzmir Çiğli Gençlik Merkezi, kapılarını kısa süre önce açtı.

Gençlik Merkezi’ni ziyarette Başkan Soyer'e Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, gençler, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri eşlik etti.

Başkan Soyer, gençlik yerleşkelerinin önemine vurgu yaparak, “Bu güzelim memleketin genç insanları bu memleketin geleceğine dair umutlarını kaybetti. Sorun onlara, çoğunun yurtdışı hayali var ya da geleceğe dair hayali yok. Gençlerimizin geleceğe dair umudunu büyütmek için ne yapsak az. Yaptığımız her şey en çok onlar için. Eğer onlar bu memleketin geleceğine dair umutlarını kaybederse hiçbirimiz için bir gelecek yok demektir. Önce onların geleceğe dair hayallerini, umutlarını, beklentilerini karşılayacak gayretler içinde olmalıyız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı