Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi’nde bulunan Nakliyeciler Sitesi’nde gerçekleşen ziyaretinde, taşıma hizmetlerinin yanı sıra nakliyat, lojistik ve kargo hizmetleri vererek, alın teriyle helal rızık kazanan esnaflara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan ve esnafın talep, önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, uluslararası ve ulusal nakliyecilerin çağdaş, modern bir ortamda hizmet vereceği, şehrin batı tarafında kuzey çevre yolu üzerinde yer alacak ‘Lojistik Merkezi’ projesi hakkında bilgiler verdi.

Başkan Büyükkılıç, Lojistik Merkezinin devasa bir proje olacağının altını çizerek, şunları söyledi:

“Sizlerle hep görüşüp, dillendirdiğimiz Lojistik Merkezimiz için yerini hazırladık. 470 dönümlük Ankara yolunda, Kızılırmak’a varmadan, orada inşallah bir Lojistik Merkezi projemizi hazırladık. Burası kamyoncularımızı, tırcılarımızı toparlayıp, içerisinde sosyal tesisleri ile hatta gümrükleme hizmetleriyle, kamu hizmetleri verecek, yeme içme mekânları ve istirahat için otelleri olan devasa bir proje olacak.”

Hibya Haber Ajansı