İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP milletvekili Ali Gökçek ve CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel Göztepe-Ataşehir- Ümraniye metro hattında çalışanlarla buluştu. 

İmamoğlu, metro çalışanlarıyla buluştuğu iftar sofrasında şunları söyledi:

“Metro konusunda muazzam bir 5 yıl geçirdik. Sizin gibi dostlarımızın emekleriyle, 65 kilometre metroyu hizmete sunduk. Devam eden 8 metro hattımızı 2025’te açmayı tasarlıyoruz. Göztepe-Ataşehir-Ümraniye, Samandıra-Sultanbeyli ve Yıldız-Kabataş hatları açılmış olacak. Bunları üst üste koyduğumuzda, seneye 28 kilometre civarında bir metro hattını, yine İstanbullularla buluşturuyor olacağız."

Bu projelerin layıkıyla vatandaşlara hizmet olarak sunulmasını amaç edindiklerini belirten Ekrem İmamoğlu, "Bu kıymetli proje, değerli bir projedir. Bu projenin sahibi de millettir; o parti, bu parti değildir. Biz milletimiz adına, İstanbul halkı adına bir proje ürettik. Yapıyoruz, bitireceğiz ve insanlarımızın hizmetine açacağız. Ve İstanbullunun projesi olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı