Kurum'un açıklamasından satır başları şu şekilde:

"3 aydır projelerimizi hayallerimizi İstanbullu hemşehrilerimizle paylaştık onların misafiri olduk onların semtlerine sokaklarına gittik. Öncelikle tüm İstanbullu hemşehrilerimize beni kardeşleri evlatları gibi bağırlarına bastıkları için çok teşekkür ediyorum. Bizde 3 ay sonunda oyunuzu kullandık. Oyumuzun İstanbullumuza ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

İnşallah büyük bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Bugün İstanbul’un geleceği adına çocuklarımızın geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması hem trafik çilesinin bitirilmesi hem de İstanbul’da yaşayan her vatandaşımızın huzur ve güvenle yaşayabileceği adımı inşallah sandıkta hep birlikte atmış olacağız.

Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum. Akşam 5’te oy verme işlemi bitecek 5’ten önce bütün vatandaşlarımız oylarını kullansınlar.

İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda ardından da Saraçhanede bu coşkuyu tüm İstanbullu hemşehrilerimizle birlikte paylaşacağız.

Süreci il başkanlığında takip edeceğiz."

Hibya Haber Ajansı