Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre merkez dahil, tüm ilçelerde milletin iradesiyle en fazla oyu alan büyükşehir adayı oldu.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı önünde kurulan platformda Kayserililere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Yapılan seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreç içerisinde sahada olan kardeşlerimiz, milletvekillerimiz var. Kayseri’mizin 1,5 milyon insanının yaşadığı bu güzel, güzide şehrimizin iradesine saygı duyuyor, gerek AK Parti’mizde, gerekse diğer siyasi partilerimizde seçilen başkanlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Kayseri’nin tüm ilçelerini tek tek sayan Başkan Büyükkılıç, “Elbette, buradan tüm ilçelerimizi bağrıma basıyorum, oradaki iradelere saygı duyuyorum. Biz Kayseri’yiz, biz birlikte anlam ifade ederiz. Kayseri’mizin tamamını kucaklayan, Kayseri’mizi geleceğe taşıyacak olan anlayış içerisinde el ele, gönül gönle, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bu şehrimizin insanlarına hizmet etmekle kendimizi yükümlü olarak ifade ediyorum.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı