Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Belediye Başkanı seçildi. Başkan Çalık, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52,78 oy oranıyla en yakın rakibine yaklaşık iki kat fark atarak yeniden başkan seçildi. Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde ilk kez üst üste iki dönem seçilerek ilçe tarihine geçti.

Beylikdüzü’nün kazanımlarından vazgeçmeden yoluna devam edeceğini ifade eden Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nün büyük ailesinin her bir ferdine çok teşekkür ediyorum. Hepinizin emeklerine sağlık. Bizi yalnız bırakmadığınız için yürükten teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, izinden ve ışığından asla ayrılmayacağız. Çocukların, gençlerin ve kadınların huzurla yaşayacağı Beylikdüzü’nü inşa edene kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan oy verme işlemi sırasında vatandaşların yardım eden Beylikdüzü Belediyesi yaşlı ve engelli seçmenlerin oy verme işlemini gerçekleştirebilmeleri için okullara ücretsiz ulaşım hizmeti sundu. Evlerinden alınan engelli ve yaş almış vatandaşlar oy kullandıktan sonra tekrar evlerine bırakıldı. Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanan yemeklerle okul ve sandık görevlilerinin iftarlarını da yapmaları sağlandı.

Hibya Haber Ajansı