Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün yapılan Mahallî İdareler Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme yaptı.

Bakan Özhaseki açıklamasında, "Milletimizin sandıkta ortaya koyduğu irade, başımızın tacıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; milletimiz için, Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Özhaseki, çalışmaların aralıksız süreceğini belirterek şunları söyledi:

"Şehirlerimizi afetlere karşı dirençli hâle getirmek için İstanbul başta olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bununla birlikte deprem bölgesinin inşa ve ihya çalışmalarına durup dinlenmeden devam edecek; çevre yatırımlarımızı, iklim değişikliğiyle mücadele projelerimizi kararlılıkla hayata geçireceğiz."

Gece gündüz demeden çalışılacağını vurgulayan Bakan Özhaseki, "Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu; cennet vatanımızın her bir köşesinin, illerimizin, ilçelerimizin imarı yine önceliğimiz olacak; gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışacağız." dedi.

Hibya Haber Ajansı