Başkanlık girişi önünde büyükşehir belediyesi personeline hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Öncelikle bu sıcak karşılamanızdan, bizleri bağrınıza basmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Her birinizin alnından ağabeyiniz ve başkanınızdan öte bir büyüğünüz olarak öpüyorum. İyi ki varsınız diye buradan sizlere sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayserililerin hizmet beklediğini ve tüm vatandaşların hizmetkarı olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah hep beraber el ele, genel sekreterlerimizle, genel sekreter yardımcılarımızla, daire başkanlıklarımızla, müdürlerimizle, her kademedeki kardeşlerimizle, inşallah bizleri seven, güvenen, seçen hemşehrilerimize, hiçbir zaman alnımızı kırıştırmadan onların hizmetkarı olmaya Allah’ın izniyle el ele gönül gönle devam edeceğiz. Kaldığımız yerden devam, hiç kesintiye uğratmadan devam. Çünkü insanlar bizden hizmet bekliyor.”

Yeni 5 yılda da Kayseri’nin 16 ilçesine hizmet edeceklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Yapmış olduğunuz samimi, gayretli, iyi niyetli çalışmalar ile önümüzdeki 5 yıl Kayseri’mizin her köşesine; Sarız’ımızdan Pınarbaşı’mıza, Felahiye’mizden Özvatan’ımıza, Akkışla’mızdan Sarıoğlan’ımıza, Bünyan’ımızdan Tomarza’mıza, Talas’ımıza, Hacılar’ımıza, Melikgazi’mize, Kocasinan’ımıza, İncesu’muza, Yeşilhisar’ımıza, Develi’mize, Yahyalı’mıza önümüze bakarız, işimize bakarız, hizmet eder, dua alırız. Mevla’m sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Daha sonra Başkanlık Makamı’na çıkan Başkan Büyükkılıç, burada da belediyenin bürokratları ve personeli ile bir araya geldi.

Hibya Haber Ajansı