Başkan Şahin, Gazianteplilere, Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, tekrardan yetkilendirdikleri için teşekkür ederek "Kentimizde sandığa giderek, güzel bir demokrasi örneği gösteren her bir vatandaşımıza tüm içtenliğimle şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma seçim sürecinde çaldığımız her bir kapıda gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için de minnettarım." dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nin geride kaldığını ifade eden Şahin, "Her seçimde olduğu gibi bu seçim süreci içerisinde de tecrübe kazandık. Seçim dönemleri, sorumluluğunu üstlendiğimiz her bir vatandaşı daha iyi anlamak için önemli bir fırsat. Size seçim öncesi yapacağımızı beyan ettiğimiz her bir projemiz için derhal harekete geçeceğiz. Seçim öncesinde planlamalarına başladığımız birçok projenin de zaman kaybetmeksizin ilk adımlarını beraber atıp, olgunlaşma sürecine şahitlik edeceğiz." diye konuştu.

Mesuliyetlerinin farkında olarak milletin verdiği yetkinin sınırlarınca her imkanı millet için kullanacaklarının altını çizen Başkan Şahin, şöyle devam etti:

"Hizmet belediyeciliğinin yeniden ve beraberce örneğini vereceğiz. Yarın şehrimizi bugünden ileriye taşımış olacağız. 22 yıldan uzun süredir inandığımız tüm ilkelerle bu ülke için en iyisini dilediğine kalpten inandığım AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu seçim döneminde de Gaziantep'i inanarak bize emanet ettiği için şükranlarımı sunuyorum. Ve elbette ki sayısız mesaj ve sandıktan verdiğiniz derslerle bizi seçerek yola devam dediğiniz için her bir kent sakinimize teşekkür ediyorum."

Hibya Haber Ajansı