İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şimdiye kadar kesinleşen sonuçlara göre Ordu'da 93 bin 992 geçersiz oy olduğu iddiasının bulunduğunu ileri sürdü.

Yaklaşık 25 bine yakın oyun, geçersizlik sebebinin pusulalarda çift mühür bulunması olarak açıklayan Akşener, geçersiz oyların İYİ Parti ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz'da bulunduğunu bildirdi. 

Meral Akşener sürecin yakından takibi hakkında "Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Enver Yılmaz olmak üzere tüm teşkilatlarımız 2 gündür Ordu'da demokrasiye vurulmak istenen darbeyle mücadele ediyor. Yeniden sayım yapılması için gereken tüm itirazlarımızı yaptık. Süreci yakından takip etmek üzere görevlendirdiğim arkadaşlarım da bu geceden itibaren Ordu’da olacaklar." açıklamasını yaptı.

Akşener şu ifadelere yer verdi:

"Herkes şunu çok iyi bilsin ki İYİ Parti olarak biz; Milletin iradesine gölge düşürmeye heveslenenlere asla geçit vermeyeceğiz. Ordulu vatandaşlarımızın iradesine vurulan bu darbeye asla izin vermeyeceğiz. Ordulu’nun hakkını, Enver Başkan'ın hakkını, İYİ Parti'nin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğiz."

Hibya Haber Ajansı