WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Baerbock: Gazze halkının artık her türlü yardım paketine ihtiyacı var

Berlin, 5 Nisan (Hibya) - Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Gazze halkının artık her türlü yardım paketine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Baerbock: Gazze halkının artık her türlü yardım paketine ihtiyacı var
Paylaş:

Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, Gazze halkının artık her türlü yardım paketine ihtiyacı olduğunu belirterek, bu nedenle Erez Sınır Kapısı’nın ve Aşdod Limanı’nın yardım dağıtımlarına açılması yönünde yoğun bir şekilde çalıştıklarını bildirdi.

İsrail hükümetinin duyurularını hızla hayata geçirmesini beklediklerini vurgulayan Baerbock, “Daha fazla bahane yok.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.