Kavga akşam saatlerinde Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe mahallesi, Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre daha önce aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında otogarda tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silah, sopa ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

Şanlıurfa Otogarındaki silahlı çatışma kamerada

Çıkan kavgada 46 yaşındaki Halil Deveci hayatını kaybederken, 1 polis memuru olmak üzere toplamda 10 kişide yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Şanlıurfa Otogarındaki silahlı çatışma kamerada

Tedavi altına alınan yaralılardan Halil Deveci doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki grup arasında çıkan kavga anı ise güvenlik kamerasında an be an yansıdı. Polis ekipleri otogar ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

 

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

 

Otogar içerisinde yaşanan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde şahısların birbirlerine ateş açmaları ve vurmaları yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.