Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa Belediye Hizmet Binasının önünde düzenlenen devir teslim töreninin ardından görevi eski Belediye Başkanı Atila Aydıner’den teslim aldı. 

Hasan Mutlu'yu tebrik eden Atila Aydıner,  “31 Mart Yerel Seçimleri sonuç itibarıyla büyük bir olgunlukla tamamlandı ve halk kararını verdi. Demokrasinin olmazsa olmazı olan sandıklarda halkımız Hasan Mutlu dedi. Ben öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Belediyede 5 yıl hizmet edecek olan değerli meclis üyesi arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum.” açıklamasını yaptı.

Yeni başkan Hasan Mutlu, Aydıner’e nazik davranışı, seçim kampanyası ve sonrasındaki süreçlerdeki davranışlarından dolayı teşekkür etti.

5 yıl önce Ekrem İmamoğlu’nun söylediği 'hizmette devamlılık esastır' sözünü sürdüreceklerini belirten Başkan Mutlu “Bizler de aynı anlayışla hizmette devamlılık esastır diyerek ayırmadan ayrıştırmadan asla oralı buralı diye ötekileştirmeden 11 mahallemizin her birine aynı hizmeti sunarak devam etmekte olan projelerin devamlılığını ve kampanya süreci içerisinde vatandaşlara verdiğimiz sözleri aynen yerine getirmek için yola çıktık ve devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından yeni Belediye Başkanı Hasan Mutlu makam odasında eski Belediye Başkanı Atila Aydıner’den görevi devraldı.

Devir teslim töreninden sonra Atatürk mozolesine çelenk bırakıldı. Saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

Hibya Haber Ajansı