Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ’de gerçekleşen mazbata töreninin ardından Emir Sultan Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bugünün tarihi bir gün olduğunu belirterek söze başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursalı hemşerilerimiz bize inandılar ve bize sahip çıktılar. 20 sene Nilüfer’de kimseyi ötekileştirmeden yöneticilik yaptık. Herkesin sorununu önemsedik ve çözüm ürettik. Sıkıntısı olan hiçbir vatandaşımızı mağdur ve ihmal etmedik. Nilüfer ilçemizi Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline getirirken yine Nilüfer’i yurtdışından da bilinen bir ilçe haline getirdik. Şimdi ki hedefimiz ise Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’mızı, Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen şehirlerinden biri haline getirmek” diye konuştu.

Mazbata teslimiyle beraber mesaiye başladıklarını dile getiren Başkan Bozbey, Bursa’nın dört bir yanındaki Bursalı hemşerilerin eşit şekilde hizmetlerden faydalanacağı, hiç kimsenin ayrıştırılmayacağı ve herkesin adil bir şekilde yaşayacağı bir düzen getireceklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı