31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, görevini Büyükşehir Belediye Başkanvekili  Oktay Yılmaz’dan teslim aldı.

“Baharın gelişini engelleyemezsiniz”

Devir Teslim Töreni sonrası konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçireceklerini söyledi. Artık daha çok çalışacaklarını belirten Başkan Bozbey, “Bursamız bize güvendi, bu koltuğa bizi değer gördü. Ne büyük onur ki, önümüzdeki 5 yıl bu kent  için çalışacağız, Bursamızı geleceğe taşıyacak projeleri icraatları hep birlikte hayata geçireceğiz. Bugünden sonra daha çok çalışacağız, bir dakikamızı bile boşa harcamadan yeni bir Bursa için yol alacağız. Baharın en güzel günlerinde Bursa için yeni bir kapı açılıyor. Güzelliklere, dayanışmaya, barışa, özgürlüklere, adalete açılan bir kapı bu. Birlikle beraberlikle dolu güzel günler yakın. Artık umut var. Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz demiştik! İşte o bahar geldi. Bursa’da yeni bir dönem başladı” diye konuştu.

Devir Teslim Töreni sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve beraberindeki protokol üyeleri Heykel’deki Atatürk Anıtı önüne gelerek çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Hibya Haber Ajansı