Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Batuhan Akar (31), Ramazan Bayramı tatili dolaysıyla eşi ve 2 çocuğu ile birlikte memleketi Malatya’ya gitmek için yola çıktı.

 

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Arıkök Mahallesi mevkiinde polis memuru Batuhan Akar’ın kullandığı otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki kamyon çarpıştı. Feci kazada hurdaya dönen araçta bulunan polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybederken çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise kaldırıldıkları Bozova Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

Kazada hayatlarını kaybeden Batuhan Akar ve ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Malatya’ya götürüldü.

 

Polis memuru Akar ve ailesi için Malatya Şehir Mezarlığı’nda öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Türk bayrağına sarılı polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında defnedildi.

 

Düzenlenen törene, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın ile çok sayıda polis memuru ve yakınları katıldı.

urfanatik