2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yarın saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı öncesinde Şanlıurfa’da basın mensuplarına açıklama yaptı.

Buruk’un konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Türk futbolunun gerçekten tansiyonunun düşmesine ihtiyaç var. Bunun için Galatasaray olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız ve bununla ilgili de pozitif mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bu yolda devam edeceğiz. Geçen sene şampiyon olduğumuz buradayız.

Gönül isterdi burada hep beraber birbirimize sarılıp, poz vererek yarın da maçı oynamak. Şu anda burada beraber değiliz. Yarın için de ne olacağını tam bilmiyorum. Türkiye’nin hiçbir şekilde kaosa ihtiyacı yok.

Kazanan Türk futbolu ve Türkiye olsun. Eğer biraz Türkiye’yi düşünüyorsak bence bu anlamda da daha çok verici olmamız gerekiyor.

Bir program yapmıştık, o programa devam ettik. Rakibin buraya gelmesi, gelmemesi, kimle çıkacağı, çıkmayacağı bunları hiç düşünmeden geldik. Programımızı nasıl tasarladıysak aynı şekilde uyguladık. Son antrenmanımızı yapıp, hazır bir şekilde tam kadro geldik. Yarın sahada olacağız.

Üzerimize düşen görevi yarın sahaya çıkarak yapacağız.”

Hibya Haber Ajansı