10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi adıyla hizmet vermeye başlayan tesiste kadın ve erkek bölümleri ayrı ayrı olmak üzere 25 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 90 santimetre derinliğine sahip 2 adet de eğitim havuzu bulunuyor. 

Yeni ve kaliteli ekipmanlarla hizmet verilecek komplekste, sauna, jakuzi, çok amaçlı spor salonları, savunma spor alanı, pilates, fitness, çocuk oyun alanı, futsal salonu, dart, masa tenisi, langırt ve kafeterya gibi serbest alan bölümleri ile çocuk oyun alanı bulunuyor. 

 

Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“2011 yılından beri kullanılamaz halde olan tesisi sil baştan yeniledik, Ankara’nın en modern spor tesisi haline getirdik. Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sizi bekliyor…”

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Başkente yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edeceklerini söyleyen Metropol İmar AŞ Genel Müdürü Okan Evliyaoğlu, Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile ilgili bilgi vererek, “Bin 200 erkek, bin 200 kadın olmak üzere 2 bin 400 üyemizin olduğu tesisimize üye olmak isteyen vatandaşlarımız internet adresi üzerinden ön başvurusunu yapabiliyor. Kayıt işlemlerinin tamamlanması için üyelerimizi tesisimize çağırıyoruz.” dedi.

3 ay, 6 ay ve 12 ay periyotlarında abonelik sistemi ile üyelerini ağırlayacak olan komplekste üyeler, akıllı telefona indirdikleri uygulama ile giriş sağlayacak ve uygulama üzerinden salonun doluluk oranını takip edebilecek.

Hibya Haber Ajansı