İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu'nun da katıldığı ziyarette Başkan Tugay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Halil Taşçı ve dernek üyeleriyle buluştu.

Başkan Tugay'ın babası Cemal Tugay'ın da  Kıbrıs Gazisi olduğunu hatırlatan Halil Taşçı, “Sizinle onur ve gurur duyuyoruz. Siz, bizim bir parçamızsınız. İzmir halkı sizi bağrına bastı. Sizin, İzmir'i hak ettiği yere taşıyacağınıza inanıyoruz. Çalışkanlığınız, dürüstlüğünüz her şeyin üzerinde. Bayram günü bize sürpriz yaptınız. Evinize hoş geldiniz. Çalışmalarınızda bize bir sorumluluk düşerse elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da gazilerin ve gazi yakınlarının kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Tugay, “Burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim için her zaman özel ve değerlisiniz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim boyunca sizlere ve şehrimizde yaşayan yurttaşlarımıza hizmet etmek benim için onurdur. Her zaman yanınızdayım. Güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ülkemizin iyi yönetimlere, iyi yöneticilere ihtiyacı var. Biz de güzel işler yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı