Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da Türkiye - Kore Dostluk Kenti Geçici Konaklama Merkezi’nde ikamet eden vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Özhaseki, ardından Aksaray Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan Emlak Konut Şantiyesinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Bakan Özhaseki, AFAD’da koordinasyon toplantısında da yer aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara şöyle seslendi:

"İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve ilçe belediyelerimizle birlikte kadim şehrimize hizmetlerimizi sürdüreceğiz."

Bakan Özhaseki, sonrasında Aksaray Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan Emlak Konut Şantiyesinde, yapımı devam eden deprem konutlarını yerinde inceledi. İnceleme sonrası Bakan Özhaseki, "Hatay’ımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah sağlam ve güvenli yuvalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri, Hatay Valisi ve belediye başkanlarıyla birlikte AFAD’da koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Özhaseki açıklamasında, "Bütün gücümüzle bu güzel şehrimizi ayağa kaldırıp eski günlerine kavuşturmak için çalışıyoruz. Son vatandaşımız bizlere “Elinize sağlık”diyene kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı