Öncelikle Kayseri Valiliği’nde Vali Gökmen Çiçek ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan Büyükkılıç, sonrasında ise şehit yakınlarını unutmayarak Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti ve bayramlarını kutladı. Büyükkılıç daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarete bulunarak güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programında konuşan Vali Gökmen Çiçek, birlik beraberliğe vurgu yaparak, bayramların da buna vesile olduğunu dile getirdi. Huzurlu bir bayram olmasını temenni eden Çiçek, seyahat eden vatandaşlara da trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu.

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç beraberindeki heyet, Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ne de ziyarette bulunarak bayramlarını tebrik etti. Ziyarette günün anısına toplu hatıra fotoğrafı da çekinildi.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne de bayramlaşma ziyareti gerçekleştiren Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç beraberindeki heyet, personel ile tek tek bayramlaştı.

Başkan Büyükkılıç Huzurevi ziyaretinde, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak dua etti, Huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına karanfil dağıttı.

Hibya Haber Ajansı