Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatyalıların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirterek “Gerek ülkemizde gerek İslam coğrafyasında sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Özellikle Gazze’de tüm İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizin umudu olmasını diliyorum. İnşallah Malatya’mızda da kazasız, belasız ve afetsiz nice bayramlar geçirmek dileğiyle. İnşallah Malatya’mızı en kısa sürede yeniden eski güzel günlerine kavuştururuz.” dedi.

Karagözlüler Camisinde gerçekleştirilen bayramlaşma programı Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlar ikramı ile sona erdi. Daha sonra Şehitlik ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Er, şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutlayarak şehitliklere karanfil bırakıp dua etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Şehitlik ziyareti sonrasında AK Parti ve MHP tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

AK Parti ve MHP tarafından organize edilen bayramlaşma programında partililerle bir araya gelen Başkan Er, partililerin bayramlarını kutladı. Partililerle tek tek bayramlaşan Başkan Er, coğrafya olarak zor bir coğrafyada yaşandığını belirterek İslam coğrafyasındaki ümmetin biran önce huzura kavuşması dileğinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı