WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Recean, Avrupa Birliği Komisyon Üyesi Schmit ve ILO Genel Direktörü Houngbo ile görüştü

Kişinev, 10 Nisan (Hibya) - Moldova Başbakanı Dorin Recean, Avrupa Birliği Komisyon Üyesi Nicolas Schmit ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Direktörü Gilbert Houngbo'yu Kişinev'de ağırladı.

Recean, Avrupa Birliği Komisyon Üyesi Schmit ve ILO Genel Direktörü Houngbo ile görüştü
Paylaş:

Moldova Başbakanı Recean, Avrupa Birliği Komisyon Üyesi Nicolas Schmit ve Uluslararası Çalışma Örgütü Genel Direktörü Gilbert Houngbo'yu Kişinev'de ağırladı.

Görüşmede, verimli ve kapsayıcı bir işgücü piyasasının sağlanmasına yönelik ortak kararlılığın ele alındığını belirten Recean, "Moldova'nın yeni büyüme ve sürdürülebilirlik fırsatları aracılığıyla tüm toplum için kapsayıcı büyümeyi teşvik etme eylemleri paylaşıldı." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.