8 Nisan 2024'te başlatılan EUR Zero Fees Fiesta, sıfır ücret ve özel ödüllerle benzersiz bir ticaret deneyimi vaat ediyor.

EUR Merkez Sahneye Çıkıyor

Euro'nun (EUR) kripto piyasasında önemli bir ivme kazanmasıyla birlikte Bybit, küresel kullanıcılara potansiyelini keşfetmeleri için mükemmel bir platform sunuyor. Kampanya, 8 Nisan 2024, 12:00 (UTC) ile 11 Mayıs 2024, 23:59 (UTC) tarihleri arasında devam edecek ve çok sayıda cazip özelliğe sahip olacak:

Etkinlik 1: Zero-Fee Trading Spree (Tüm Kullanıcılar): Dokuz (9) popüler EUR Spot işlem çiftinde sıfır ücretle EUR'nun tüm gücünü açığa çıkarın: USDT/EUR, USDC/EUR, ADA/EUR, SOL/EUR, BTC/EUR, ETH/EUR, DOGE/EUR, XRP/EUR ve LTC/EUR.

Etkinlik 2: Yeni Kullanıcılar için Sıfır Depozito Ücreti: Bybit'te yeni misiniz? En az 100 EUR tutarında ilk para yatırma işleminizi yapın ve gönül rahatlığının tadını çıkarın - Bybit para yatırma ücretlerinizi karşılayacaktır. (Uygun para yatırma yöntemleri: Kolay banka ödemeleri ve SEPA. Maksimum kapsam: 3 EUR)

Etkinlik 3: Yüksek APY Ürünlerini Keşfedin: EUR'nuzu çalıştırın. Bybit, kriptonuzun pasif bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için çeşitli yüksek getirili APY ürünleri sunar.

Bybit ile EUR Devrimine katılın

Kripto alanında EUR'nun artan öneminden yararlanmak için bu olağanüstü fırsatı kaçırmayın. Şimdi kaydolun ve Bybit'te sıfır ücretle EUR ticaretinin gücünü deneyimleyin.

Hibya Haber Ajansı