İngiltere Savunma Bakanı Shapps, askeri tedarik sürecini reform ettiklerini belirterek şunları dile getirdi:
"Belki imkansız gibi görünebilir ama İngiltere çok yakında ışık hızında füzeleri ve insansız hava araçlarını vuran lazerlere sahip olacak. Nasıl mı? Çünkü askeri tedarik sürecini reform ettik ve yıllar alabilecek projeleri hızlandırdık, İngiltere'yi savunmak için acil ihtiyacımız olan yeni silahları hızla elde etmek için."
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
DÜNYA Haberleri
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Akışın sonuna geldiniz.