WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Kacır: Dezenformasyonla mücadele kurumlarımızın vazifesi haline gelmiştir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya'daki teleferik kazasının ardından teleferik bakım şirketinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna dair çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.

Bakan Kacır: Dezenformasyonla mücadele kurumlarımızın vazifesi haline gelmiştir
Paylaş:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından teleferiğin bakımından sorumlu olan şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna dair çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Bakan Kacır, "Malesef, dezenformasyonla ve yalanlarla mücadele, kurumlarımızın en öncelikli vazifesi haline gelmiştir." dedi

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.