DEPSAŞ ENERJİ HENTBOL TAKIMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu'nda lider olarak sezonu tamamlayan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Süper Lig'e yükselme mücadelesinde yarı finallere doğrudan katılma hakkı kazandı. Kulüp, 17-19 Nisan tarihlerinde Ankara'da Güneysu, Mihalıççık Belediyesi ve Seyhan Belediyesi takımlarıyla karşılaşacak. Dörtlü Final sonrasında ilk iki sırayı alan takımlar Süper Lig'e yükselecek.

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu'nda gösterdiği üstün performansla sezonu lider tamamlayarak Süper Lig'e yükselme mücadelesinde yarı finallere direkt katılma hakkı kazandı. Kulüp, bu önemli aşamada Güneysu, Mihalıççık Belediyesi ve Seyhan Belediyesi spor takımlarıyla karşılaşacak.

İlk iki sırada yer alan takımlar Süper Lig'e çıkacak

17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenecek olan Dörtlü Final müsabakaları, Süper Lig'e yükselmek için büyük önem taşıyor. İlk iki sırada yer alan takımların Süper Lig'e çıkacağı bu kritik final four müsabakaları, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

“Hazırlıklarımızı tamamladık”

Ankara’da gerçekleştirilecek karşılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulunan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörü Secaattin Aydoğ, sezona Süper Lig hedefiyle başladıklarını ve son üç maçta hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını belirtti. Aydoğ, “Sezon başında kurduğumuz güçlü kadro ve takım içindeki mükemmel uyum doğrultusunda rakiplerimizi yenerek şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Oyuncularımız ne yapmaları gerektiğini biliyor. Hazırlıklarımızı tamamladık ve rakiplerimizi bekliyoruz.” dedi.

“Emeklerimizin karşılığını almaya devam ediyoruz”

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başkanı Murat Karagüzel ise kulübün elde ettiği başarıları kutlayarak, önümüzdeki müsabakalarda kulübün adını daha yükseklere taşımayı hedeflediklerini ifade etti. Karagüzel, “Sporcularımız ve teknik ekibimizin özverili çalışmalarıyla emeklerimizin karşılığını almaya devam ediyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Süper Lig yolculuğunda kritik bir rol

DEPSAŞ Enerji Hentbol Takımı, yarı final mücadelesine 17 Nisan Çarşamba günü saat 15:00'te Güneysu ile başlayacak, ardından 18 Nisan Perşembe günü Mihalıççık Belediyesi ve 19 Nisan Cuma günü saat 15:00'te Seyhan Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadeleler, takımın Süper Lig yolculuğunda kritik bir rol oynayacak.