Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte tatilciler rotalarını çizmeye başlarken yazlığı olanlar ve otel işletmecileri için dış mekan yenileme dönemi başladı. Özellikle de sıcak havalarda serinlemek isteyenler, işe havuz tadilatıyla start vermeden nitelikli malzeme ve ekipmanların arayışına girdi. Pool Operations Management’ın (POM) makalesine göre ise havuz ekipmanlarında bu yıl doğal tasarıma ve gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip sürdürülebilir, akıllı malzemeler öne çıkarken seramik, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası Seramiksan, yeni porselen havuz karolarını tanıttı.

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Üstoğlu Helvacıoğlu  serilerine dair şu açıklamada bulundu:

“Baharın bu yıl daha erken gelmesiyle birlikte havuzlar başta olmak üzere, dış mekanları yenileme dönemini başlattı. Biz de portföyümüzdeki yeni porselen havuz karolarımızla sıcak havalarda kendini serin sulara bırakmak isteyenlere güvenli bir alan oluşturuyoruz. Kaliteli ve sürdürülebilir malzemelerden ürettiğimiz karolarımızla hem yazlıkçılara hem de otel işletmecilerine tadilat dönemlerinde çözüm sunuyoruz. Seramiksan Smooth Antislip yüzey teknolojisiyle tasarladığımız İbiza ve Portofino isimli porselen karolar, kullanıcıların günlük hayatına pratik deneyimler kazandırıyor. Kolay temizlenebilir yüzeyi sayesinde bakteri oluşumunu önleyerek hijyenik zeminler yaratan karolarımız, maksimum güvenliğe sahip yaşam alanları oluşturuyor. Ürünlerimiz, dinamik ve trend bir görünüm sağlarken havuz ve çevresini güvenli ve konforlu mekanlara dönüştürüyor.”

Havuz karolarıyla kullanıcıların yaşamını kolaylaştırıyor

30x60 cm ölçülerindeki porselen karo serilerinin özelliklerini de paylaşan Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Üstoğlu Helvacıoğlu’dan edinilen bilgilere göre Ibiza denizin huzur veren dalgalarının ritmiyle güneşin parıltısının yansıdığı bir dünya yaratıyor. Özel granilyalar ile pırıltılı bir görünüm sunan sugar effect uygulamasıyla zenginleştirilerek derinlik hissi uyandıran karolar, antislip yüzey seçeneğiyle havuzları güvenli ve konforlu alanlara dönüştürüyor. Suyun maviliğinden aldığı ilhamla farklı renk tonlarını bir araya getiriyor. Böylece cesur ve dinamik bir görünüm yakalıyor. 

Seramiksan’ın suyun mavi, turkuaz tonlarını toprağın sıcak renkleriyle harmanladığı Portofinoise havuz ve çevresini konforlu mekanlar haline getiriyor. Zarif tasarımı, doğallığı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken seri, birbirinden farklı natürel tonlarıyla dinamik ortamlar oluşturuyor. Hem sugar effect hem de antislip yüzeyi ile havuzlarda kusursuz çözümler sunarak unutulmaz anılar vaat ediyor. Seramiksan’ın Smooth Antisilip yüzey teknolojisine sahip her iki seri de dokunma hissi uyandıran, pürüzsüz yumuşak yüzeyi ve kolay temizlenebilir özellikleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Hibya Haber Ajansı