Bilgi ve teknoloji birikimi ile endüstri tecrübesini 2018 yılından bu yana bulut tabanlı platformlar geliştirmek üzere kullanan Digital Transformation Group (DTG), çok bölgeli ve yerel regülasyonlara tam uyumlu “DT Cloud” ile bulut servis ve çözümleri sağlıyor.

Ekibini üst düzey transferlerle güçlendiren DTG ailesine son olarak Dr. Safa Uslu katıldı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı olarak üstlendiği öncü rol dahil başarılarla dolu kariyeriyle tanınan Dr. Safa Uslu, üst yönetimde görev alacak.

DT Cloud’u global bulut pazarında güçlendirecek

DT Cloud Uluslararası İş Geliştirme Başkanı ve DTG İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak Dr. Safa Uslu, DT Cloud’un gücünü ve farkını global bulut pazarında ortaya koymayı hedefliyor. Lisans derecesini Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünden alan Dr. Safa Uslu, doktorasını ise İngiltere’deki Durham Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler alanında tamamladı.

Başarılarla dolu bir kariyer yolculuğu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Dış İlişkiler ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü ve BOTAŞ Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Dr. Safa Uslu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı olarak öncü bir rol üstlendi. Uslu, ayrıca, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanlığını ve Başbakan Yardımcılığı döneminde Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini de yürüttü. 2015 yılında Eisenhower Bursunu kazanan Uslu, 2014 yılında Harvard Üniversitesi Yönetici Çevre Ekonomisi Programı'na katıldı. Halen Uludağ Üniversitesi'nde Dijital Diplomasi ve Enerji Güvenliği alanlarında misafir öğretim üyesi olarak ders veren Dr. Safa Uslu, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Danışma Konseyi üyeliği de yapıyor.

 

Hibya Haber Ajansı