WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Nilüfer Kent Tiyatrosu yeni oyunla izleyici karşısına çıktı

Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun (NKT) oyun yazma programı kapsamında sahneye konulan ilk oyun izleyici ile buluştu.

Nilüfer Kent Tiyatrosu yeni oyunla izleyici karşısına çıktı
Paylaş:

Oyun yazma programına katılan  Aslı Ekici’nin kaleme aldığı, Gökhan Kum’un yönetmenliğini üstlendiği “Kaza, Köpek, Kahvaltı ve Yumurta” isimli oyun, hazırlık aşamalarının tamamlanmasının ardından sahnelenmeye başladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in de eşi Nuray Özdemir ile birlikte izlediği oyunda, bir araya gelmiş insanların, kendilerinden başkası olma ihtimaliyle yüzleşmesi konu ediliyor.

Tiyatro meraklıları için  “Kaza, Köpek, Kahvaltı ve Yumurta” isimli oyun 18-19-20 Nisan’da Nazım Hikmet Kültür Evi’nde sahnelenmeye devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.