Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeni meclis üyeleri ile ilk toplantısını yaptı. Daha sonra, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen meclis toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

15 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlanırken, Başkan Büyükkılıç, mecliste yeni dönemin hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Mecliste, Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi 1’inci ve 2’nci Başkan Vekili, iki asıl iki yedek Meclis Divan Katibi, 5 encümen üyesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Ulaşım Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu ve üye sayısının belirlenmesi ile üye seçimi gerçekleştirildi.

Ayrıca, Tarihi Kentler Birliği’ne, Kayseri Büyükşehir Belediyesi meclisinden 3 asıl, 2 yedek ve meclis dışından 1 üye seçimi yapıldı.

Başkan Büyükkılıç, meclis üyelerine teşekkür ederek, “Kayserimize yakışır, uyum kültürüne yakışır bir biçimde komisyonların oluşmasını sağlama ve vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Hibya Haber Ajansı