Yataş Grup’un yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev‘de her zevke ve her bütçeye uygun ürün çeşitliliği ile tasarım ve fonksiyonelliğin, modern ve klasiğin dengesinde özgün, yenilikçi tasarımlarıyla ev dekorasyonu alanında ihtiyaca uygun çözümlere ulaşmak mümkün.

Yeni bir evi dekore etmek, mobilya seçmek ve her şeyi birbirleriyle uyumlu hale getirmek için Divanev, yeni evlenecek çiftlere özel dekorasyona dair önemli ipuçları paylaşıyor.

Ortak Zevklerinizi Yansıtan Mobilyalar Seçin, Yaşam Alanlarınızın Ölçülerine Dikkat Edin!

Evin merkezi olan salonlar, evde beraber en çok zaman geçirilen alanların başında geliyor. Bu nedenle mobilya seçimine de salondan başlamalısınız. Seçimlerinizi yaparken evde geçirilen zamanın kalitesini artırmak için konfordan ödün vermemelisiniz. Estetik ve rahatlığı merkeze alan bir dekorasyon için önce tarzınızı belirleyin; geleneksel, modern, zamansız ve İskandinav bu seçeneklerin başında geliyor.

Dekorasyonda estetik görünümü konforla harmanlamak isterseniz, nötr renk seçeneklerine sahip koltuk takımlarına yönelebilirsiniz. Böylelikle halı, perde, kırlent, aksesuarlar ve duvarda kullanılacak boya rengi ile dilediğiniz renk dengesine ulaşabilirsiniz. Ya da takımda yer alan koltuklardan berjeri veya diğer 3’lü koltuğu farklı bir kumaşla kombinleyerek aradığınız etkiye ulaşabilirsiniz. Livio Koltuk Takımı bu noktada beklentilerinizi karşılayacak bir öneri olabilir. Nötr tonlardaki 3’lü koltuğunu turuncu renkteki berjeri ile tamamlayarak evinize farklı bir dokunuş katabilirsiniz. Renklerin yanı sıra salonunuzda desenlere yer vermek isterseniz berjerinde yer alan yaprak desenleri ve gri tonlarındaki 3’lü koltuğu ile İrma Koltuk Takımını tercih edebilirsiniz.

Divanev'in modern tarzı ile öne çıkan serilerinden Lodi Yemek Odası, ahşap detaylarla nötr renkleri birleştirerek kentsel bir stile öncülük ediyor. Sabit yemek masasında ve bankında uygulanan ayak tasarımı, postmodern görünümüyle stil arayışınıza yanıt veriyor. Küçük ölçü konsol ve açılır yemek masası seçeneği sunarak dar alanlara da uyum sağlıyor. Yemek odasında farklı alternatif arayışında iseniz İskandinav tarzı ile dikkat çeken Helis Yemek Odası sizlere güzel bir alternatif olabilir. Yuvarlak ve dikdörtgen masa alternatifi, 3 farklı boyda konsol alternatifi ile farklı ölçülerdeki yaşam alanlarına uyumu kolaylaştırıyor. Rahatlık ve modern tasarımlar da bu dönem çiftlerin en çok tercih ettiği mobilya seçimlerinde öne çıkıyor. Bu noktada Brea Koltuk Takımı, rahat ve modern tasarımıyla yaşam alanlarında konfor ve estetiği çiftlerin oturma odalarına taşıyor. Brea Koltuk Takımı, keten ve kadife olmak üzere farklı kombinasyon seçenekleri ve özel tasarım desenli kırlent uygulaması ile oturma odalarına zarif bir dokunuş katarken 3’lü ve 2,5’lu koltuklarda bulunan hareketli kol mekanizması özelliği oturma ve yatak alanını genişleterek çiftlerin diledikleri gibi salonlar yaratmasına yardımcı oluyor.

Tarzınızı belirledikten sonra yaşam alanınızın ölçüleri önem kazanıyor. Özellikle alandan maksimum verim sağlamak için fonksiyonel fayda sunan kullanışlı ve modüler mobilyalar tercih sebebi olmaktadır. Divanev'de tarzı ne olursa olsun, çoğu koltuk takımının yatak olabilmesi misafir ağırlayan çiftler için önemli bir detay olarak öne çıkıyor.

Rahatlık ve Konfor Söz Konusu Olduğunda Köşe Takımları İmdadınıza Yetişiyor!

Köşe takımları, küçük salonlarda bile alanı en verimli biçimde değerlendirmenize olanak sağlar. Köşe koltuklarının özel tasarımları odanızı daha geniş gösterirken, köşe koltuğun “L” formu ise çift olarak dinlenmeniz için rahat bir oturma alanı sunar. Salonunuzun ölçülerine göre modüler köşe takımları da ihtiyacınıza uygun bir kombinasyon yapabilmenize yardımcı olur. Divanev'in teknolojiyi konforla birleştiren, fonksiyonel köşe koltuk takımı Marlet Köşe, her eve uygun sınırsız kombinasyon seçeneği sunuyor. İskandinav tarzını sevenler için ise Helis Köşe Koltuk Takımı açık renkler ve ahşabın sıcaklığını sevenlerle buluşturuyor.

Salonda Düzeni Sağlamanın Yolları

Salonun odak noktası genellikle televizyondur. Tv ünitesinin duracağı duvarı belirledikten sonra; koltuk takımı ve yemek odası ile uyumlu olacak alternatifler arasından ölçüye en uygun seçimi yapmak gerekir. Divanev'in TV üniteleri, hem açık rafları ile sergileme alanı sunar, hem de kapaklı modülleri ile sık kullanmadığınız eşyalarınıza yer açar. Her tarza uyan modüler TV ünitelerine dilediğiniz gibi eklemeler yaparak duvarınızın ölçüsüne göre kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Cam kapaklı ve kapaklı yan dolapları, iki farklı boyuttaki üst raf seçeneği ile kullanışlı depolama alanları sağlayarak, her yönüyle keyifli ve modern tasarımının iddiasını öne çıkaran Talin TV Üniteleri, sevdiklerinizle beraber keyifli dizi ve film geceleri düzenlemenize yardımcı oluyor.

Orta sehpalar ise diğer bir kurtarıcı parçalardır. Çekmeceli ve hareketli sehpalar hem alandan kazandırır hem de eşyalarınız için ekstradan depolama alanı yaratır. Alternatif bir oturma alanı sunan yüksek orta sehpalar ise puflarınıza her zaman yer açarak dekorasyonunuzu tamamlamaya yardımcı olur.

İyi Bir Uyku İçin Rahat Bir Yatak Odası

Yatak odası, dinlenmek ve huzur bulmak için ideal bir yerdir. Bu nedenle, sakinleştirici ve dinlendirici bir atmosfer yaratmak önemlidir. Divanev'in yatak odası takımları, konforlu ve şık bir uyku alanı oluşturmanıza yardımcı olur. Üstelik farklı kumaş ve renk seçenekleri sunan özel kartela seçenekleri ile dilediğiniz yatak odası takımını kişiselleştirerek tarzınıza uygun bir yatak odası oluşturabilirsiniz. Yatak odasında yeterli depolama alanının olması da oldukça önemlidir. Divanev’in tüm yatak odası takımlarında geniş iç hacime sahip baza seçeneğinin olması, yaratmak istediğiniz atmosferi fonksiyonel olarak da destekler. Yatak odanızı planlarken öncelikle gardırobun geleceği duvarı belirleyerek ölçüsüne uygun bir gardırop seçilmelidir. Divanev’in yatak odası takımlarında sürgü, kapaklı, akordeon, hibrit ve hatta sonsuz modül alternatifli köşe dolaplar bile bulmak mümkün.

Yatak odasında eğer yeterli alanınız varsa, günlük kıyafetleriniz için çekmeceli şifonyerleri ve saklama bölmeli pufları da kullanabilirsiniz.

Birlikte Yaratın Sevgiyi Evin Her Köşesine Yayın!

Evinizi dekore etmek, eşinizle birlikte keyifli bir deneyim olabilir. Birlikte fikir alışverişinde bulunun, farklı tarzları keşfedin.

Divanev'in önerileri ile evinizi sevgi dolu bir yuvaya dönüştürmenin keyfini çıkarın.

 

Hibya Haber Ajansı