Türkiye'deki saç ekimi, İngiltere'dekinden daha uygun fiyatlı olduğu için giderek daha popüler hale geliyor.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Düzinelerce saygın klinik saç ekimi prosedürleri sunduğu için giderek daha fazla İngiliz İstanbul'a seyahat ediyor ve şehirde ameliyatı tercih ediyor.

Türkiye'deki saç ekimi klinikleri, hastaların tedavilerini, seyahatlerini ve konaklamalarını bir araya getirebilecekleri her şey dahil paketler sunuyor. Saç Ekim Uzmanı Adem Köse  Döviz kurları da dahil olmak üzere bir dizi faktör nedeniyle tedaviler Birleşik Krallık'takinden üçte bir daha ucuza mal oluyor, bu da greft başına fiyatın daha az olduğu anlamına geliyor.
Bir saç ekimi paketinin ortalama fiyatı, yaklaşık 7.500 avroya mal olan İngiltere'nin aksine yaklaşık 4.300 avro. Saç Ekim Uzmanı Adem Köse , istanbulda  uygun fiyatlı saç ekimi sunan saygın bir kliniktir.

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Ancak diğer tüm kozmetik ameliyatlar gibi saç ekimi  %100 Müşteri memnuniyeti veren bir tedavidir. Hastalar, ister Birleşik Krallık'ta ister yurtdışında olsun, estetik bir prosedür rezervasyonu yapmaya karar vermeden önce her zaman pratisyen hekimleriyle konsültasyona tabi tutulmalı ve tıbbi yardım almalıdır. Ayrıca kendilerini güvende ve yurtdışına seyahat etmeye hazır hissetmelerini sağlamalı ve tedavi ve bakım sonrası bakımın tüm maliyetini karşılayabilmelidirler. Saç Ekim Uzmanı Adem köse Bu tür prosedürler risksizdir  ve sadece 18 yaşından büyük yetişkinlere yapılmalıdır.