Olay, akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Dağeteği mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bilinmeyen bir nedenden dolayı 6 katlı kahat apartmanının en üst katında terastan aşağı sarkan Abdulselam G. isimli genç adamı (28) gören vatandaşlar, hemen durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

Şanlıurfa’da İkna edilemedi 6. kattan ölüme atladı

Çevrede güvenlik önlemi alınırken, bir grup polis ise teras kata çıkarak Abdulselam G. isimli genç adamı ikna etmeye çalıştı. 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte, meraklı kalabalık da toplanmaya başladı.

 

Şanlıurfa’da İkna edilemedi 6. kattan ölüme atladı

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Polislerin ikna edemediği Abdulselam G., itfaiyenin brandayı şişirmeye başladığı an kendisini aşağı bıraktı. İtfaiye ekiplerinin dalgınlığı sonucunda beton zemine düşen Abdulselam G. isimli genç adam, kanlar içerisinde kaldı.

 

Şanlıurfa’da İkna edilemedi 6. kattan ölüme atladı

İçerisinde hava olduğu için branda üzerinden Abdulselam G.’ye ulaşmaya çalışan ekipler ve vatandaşlar, kargaşaya neden oldu. Abdulselam G. isimli genç adama ilk müdahale olay yerinde yapılırken, Abdulselam G.’yi kanlar içerisinde gören yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

 

Şanlıurfa’da İkna edilemedi 6. kattan ölüme atladı

Ambulansla hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Abdulselam G. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Urfanatik haberi