Uluslararası jüri, dünya çapında prestije sahip Red Dot Ödüllerini, olağanüstü tasarıma sahip bulduğu ürünlere veriyor.

“Çiftçilerin üretkenliğini artırmak için öncü tasarımlar geliştiriyoruz”

Daha önce MF8 serisi traktörleriyle aldıkları bu ödülü yeniden kazanmaktan mutluluk duyduklarını belirten Massey Ferguson Avrupa ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Thierry Lhotte yaptığı açıklamada, MF 9S Serisi traktörlerinin bu özel ödüle layık görülmesinden onur duyduklarını kaydetti.

Lhotte, “Bu ödül, seçkin jürinin Red Dot Ödülü ile bizi takdir ettiğini gösteriyor, ürünlerimizi tercih eden çiftçilerin üretkenliklerini artırmaları için öncü tasarımlar geliştiriyoruz. Kazandığımız ödül, böyle ürünler geliştirmeye olan bağlılığımızı daha da güçlendiriyor.” diye konuştu.

“Bu, seçkin jürinin Red Dot Ödülü ile takdir ettiği, müşterilerimizin üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olmak için öncü tasarımlar geliştirmeye olan bağlılığımızı doğruluyor."

Olağanüstü performans ve gelişmiş kullanıcı deneyimi sunuyor

Thierry Lhotte, Massey Ferguson’un ödül alan radikal ve pratik bu tasarımının, 7 yıllık müşteri iletişimi ve testlerin ardından çiftçiler tarafından yine çiftçiler için geliştirilmiş olduğunu ve ilk olarak 2021 yılında ödül alan MF 8S serisinde tanıtıldığını kaydetti.

Lhotte, “Şimdi ödül alan MF 9S Serisi, çiftçilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandı. Geliştirilen yenilikçi teknolojinin yanı sıra olağanüstü performans, güvenilirlik ve gelişmiş kullanıcı deneyimi sunan Protect-U ve kabin tasarımının başarısına güveniyoruz” diye konuştu.

Ödüllü MF 9S Serisi rakipsiz görüş ve konfor sağlıyor

Red Dot Ödülünü kazanan MF 9S Serisindeki 6 model, 285 hp'den 425 hp'ye kadar güç kapasitesi imkanı sunuyor.  Massey Ferguson'un rakipsiz görüş ve konfor sağlayan kendine özgü Protect-U motoru ve kabin kurulumuna sahip serisinin başarısı, kapsül motoru kabinden ayıran, tasarımındaki benzersiz 18 santimetrelik boşluktan kaynaklanıyor.

Tüm MF 9S traktörlerde, ilave tork ve beygir gücü sağlamak için yeni güç yönetimi sunan Massey Ferguson'un ünlü “Dyna-VT” adlı sürekli değişken şanzımanı bulunuyor. şanzımanıyla donatıldı.

Üstün özelliklerle donatılan MF 9S Serisi, ileri konfor ve üretkenliği, standart olarak sunulan MF Guide ve MF Connect'in optimum bağlantısıyla birleştiriyor.

MF 9S, aynı zamanda MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – Traktör Ekipman Yönetimi ve Merkezi Lastik Şişirme Sistemi (CTIS) gibi verimliliği artırıcı ek seçenekler de veriyor. Bu serideki traktörlerde bulunan “MF By You” adı verilen kişiselleştirme merkezi ise MF 9S Serisi için fabrikada takılan geniş bir ataşman ve donanım seçeneği sağlıyor. Bu özel hizmet, traktör sahiplerinin üretkenliği ve konforunun yanı sıra performansını ve operasyonlarını artırmasına olanak tanıyor.

Hibya Haber Ajansı