WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Akın, koltuğunu Aybüke Erdin ve Muhammed Yasir Çıkrıkçı'ya devretti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, koltuğunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aybüke Erdin ve Muhammed Yasir Çıkrıkçı'ya verdi.

Başkan Akın, koltuğunu Aybüke Erdin ve Muhammed Yasir Çıkrıkçı'ya devretti
Paylaş:

Başkan Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, makamını Ali Şuuri İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Aybüke Erdin ve Çiğdem Batubey Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Muhammed Yasir Çıkrıkçı'ya devretti. 

Çok önemli bir makamda oturduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Aybüke Erdin “Biliyorum ki ben bugün burada oturabiliyorsam egemen bir ülkenin özgür çocuklarıysak bugün bu bayram bir tek benim ülkemde kutlanan bir çocuk bayramıysa, bunun en önemli mimarı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Size başkanım değil, Ahmet amca demek istiyorum. Çünkü siz hep ‘Balıkesir Benim Ailem’ dediniz. Bizler geleceğin sizleri olduğumuzu biliyoruz. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Güzel bir gelecek, güzel bir Balıkesir için daha çok çalışacağıma söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.