Başkan Ünlüce'yi Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesinin mahalle muhtarları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve seçilen Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesinin mahalle muhtarları Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti. Ziyarette Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Genel Müdürü Oğuzhan Özen de yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Talat Yalaz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretinde İl Başkanı Yalaz, Başkan Ünlüce’yi kutlayarak görevinde başarılar diledi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, İl Başkanımız Talat Yalaz'a, il ve ilçe yönetimlerimize, 6 ok sevdalısı tüm partililerimize destekleri için teşekkür ediyorum. dedi.  

Ayrıca Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ünlüce’yi 31 Mart Yerel Seçimleri başarısı nedeniyle kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi ve Eskişehir adına ellerinden gelen katkıyı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyeleri de Başkan Ünlüce’ye ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Hibya Haber Ajansı