Lexus, LY680 isimli teknesinde yüksek işçilik kalitesini de yansıtıyor. LY680, aynen Lexus otomobilleri gibi müşterilerin beklentilerini aşmak ve denizdeyken bile duyuları harekete geçiren benzersiz bir deneyim sunmak üzere geliştirildi.

Yatın dış tasarımı Lexus L-finesse tasarım dilini yansıtırken, iç mekan konforlu bir yaşam alanı sağlamak adına en küçük ayrıntılara kadar titizlikle geliştirildi. Bununla birlikte Lexus LY680, performans açısından yüksek manevra kabiliyeti, mükemmel seyir konforu ve sessizlikle öne çıkıyor.

20.66 metrelik Lexus LY680 lüks yatta, köprü üstü 1.400 mm uzatıldı ve konukların rahatlamasına, taze deniz esintisinin tadını çıkarmasına olanak tanıyan geniş bir kanepe ve barbekü konumlandırıldı. Buna ek olarak, yüzme platformu 700 mm uzatıldı ve bu da kişisel su araçları da dahil olmak üzere çok çeşitli açık deniz aktivitelerinin keyfinin çıkarılmasını sağlıyor. 15 yolcu kapasitesine sahip LY680’in ise konaklama açısından da beklentileri aşarak toplam 6 yataklı 3 kamarasıyla dikkat çekiyor.

LY680'in 1/20 ölçekli modeli Pacifico Yokohama'da düzenlenen olan Japonya Uluslararası Boat Show’da ilk kez sergilendi. İlk teslimatların 2026’da yapılması planlanıyor ve Lexus müşteri talebine bağlı olarak bu özel yatı Japonya dışı pazarlara da sunmayı değerlendiriyor.

Hibya Haber Ajansı