WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor

New York, 27 Nisan (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünya çapında her 10 kişiden 4'ünün, hükümetlerin eğitim ve sağlıktan çok borç faiz ödemelerine harcadığı ülkelerde yaşadığını belirtti.

Guterres: Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor
Paylaş:

BM Genel Sekreteri Guterres, dünya çapında her 10 kişiden 4'ünün, hükümetlerin eğitim ve sağlıktan çok borç faiz ödemelerine harcadığı ülkelerde yaşadığını belirterek "Para, ihtiyacı olan ülkelerden olmayan ülkelere doğru yanlış yönde akıyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.