WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, Filistinli mevkidaşı Mustafa ile görüştü

Doha, 30 Nisan (Hibya) - Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Filistin Devleti Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa ile bir araya geldi.

Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, Filistinli mevkidaşı Mustafa ile görüştü
Paylaş:

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ülkeyi ziyaret eden  Filistin Devleti Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Dr. Muhammed Mustafa ile bir araya geldi.

Toplantıda, iki ülke arasındaki işbirliği ilişkileri, Gazze Şeridi ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki son gelişmeler, özellikle acil ateşkes için bölgesel ve uluslararası çabaların güçlendirilmesi ve Şeridi'nin tüm bölgelerine insani yardım girişinin kolaylaştırılması konuları ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.