Başkan Tugay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Gündoğdu Meydanı'nda yapılan kutlamaya katıldı. Tugay, CHP İzmir İl Örgütü tarafından oluşturulan kortejle, Lozan Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na kadar yürüdü.

Kutlamaya CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir milletvekilleri, CHP'li ilçe belediye başkanlarının yanı sıra sendikalar, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve vatandaşların da katıldı.

Kalabalık, yürüyüşte  “Yaşasın 1 Mayıs alanlardayız”, “Hak, hukuk, adalet” sloganları attı. Başkan Tugay, kortej yürüyüşü sırasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. 1 Mayıs'ta her zaman alanlarda olduklarını belirten Tugay, şunları söyledi:

“Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, il başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızla hep beraber yürüyoruz. Emeğin yanında olduğumuzu, hakkın yanında olduğumuzu, demokrasinin, eşitliğin yanında olduğumuzu bugün de her zaman olduğu gibi gösteriyoruz. Aydınlık günlere adım adım yürüyoruz. Tüm emekçilerimizin, halkımızın 1 Mayıs'ı kutlu olsun.”

Hibya Haber Ajansı