Olay Viranşehir ilçesine bağlı Gönüllü mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 44 yaşındaki Necati Er ve 24 yaşındaki Bakır Karataş isimli işçiler gönüllü mahallesinde faaliyet gösteren bir çırçır fabrikasında vinç yardımı ile fabrika çatısını söktükleri esnada vinçe monteli olan metal sepetin kaynak yerinden koparak zemine düştü.

 

Metal sepetin düşmesi sonucunda 44 yaşındaki Necati Er olay yerinde hayatını kaybederken 24 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralandı. Fabrikada bulunan diğer işlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri metal sepetin altında kalan 44 yaşındaki Necati Er ve 24 yaşındaki Bakır Karataş’ı kurtardı.

 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Necati Er’in hayatını kaybettiği belirledi. Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Karataş’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Necati Er’in cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

 

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

urfanatik