WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Asce Gayrimenkul'de yönetici değişikliği

Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'de yatırımcı ilişkileri yöneticisi değişikliği yapıldı.

Asce Gayrimenkul'de yönetici değişikliği
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz yatırımcı ilişkileri yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olan Ahmet Tolga Arıcı, 02.05.2024 itibariyle görevinden ayrılmıştır. Boşalan yatırımcı ilişkileri yöneticiliği ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Şerife Eda Demirdelen'in atanmasına karar vermiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Rakamlarla Çin-Fransa ticaret ilişkisi

Akışın sonuna geldiniz.